Autor: Informer.rs

17.11.2023.

23:43

Foto: Starsportphoto©

Sport

Nije normalno... Žoc posle Albe o besu i dve primljene trojke! To je problem!

- Važna utakmica, igrali smo bolje u drugom poluvremenu. Pametnije u odbrani i pametnije smo odgovarali na njihovu zonu -  istakao je Obradović na konferenciji za medije.

Obradović je dobio pitanje o gustom rasporedu jer ekipa igra često po tri meča nedeljno.

- Nije normalno da budu stalno na visini, ali ni na "nizini", ako tako mogu da kažem. Ovo je stvar koncentracije. Moje reakciju su tu da pomognu i pojedincu i timu, ako to izgleda kao ljutnja, moguće. Nije problem ako neko promaši šut, ali je problem da primimo dve trojke u tranziciji u prvom poluvremenu, a da imamo tri timska faula. U drugom poluvremenu je bilo bolje jer smo imali bolji protok lopte. Alba zna kako igra, uvek su opasni, koliko god zasad imaju trijumf. Uspeli smo da kontrolišemo utakmicu u druge dve četvrtine.

Povrede i bolesti igrača prave velike probleme "crno-belima".

- Ne znam u kom ćemo sastavu igrati protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani, Balša Koprivica je bolestan, a i Alen Smailagić je pokušao da pomogne koliko može u Minhenu, a onda mu je jutros bilo baš loše i ne znamo kad će se vratiti - dodao je Obradović, koji već duže ne može da računa na kapitena Kevina Pantera.

Na kraju se Obradović osvrnuo i na podršku 18.912 navijača, koliko ih je večeras bilo u Areni.

- Želim da se zahvalim navijačima na novoj fantastičnoj podršci, ponovo ih je bilo 19 hiljada, nosili su nas i ovog puta do pobede. Sve ovo što radimo ne bi ni imalo smisla bez njihove podrške - zaključio je Obradović.