Autor: Informer.rs

28.11.2023.

07:50

Foto: Starsportphoto©

Sport

Dogovor propao! Partizan ostao bez plejmejkera

Iskusni plejmejker je pre nekoliko dana bio na korak do dolaska u ekipu crno belih. Ponuđen mu je dvomesečni ugovor sa uz mogućnost da ostane do kraja sezone, međutim spekuliše se da će Ferel (30) ipak ostati u Kini, prenosi SK. Jogi je igrač Šangaj Šarksa i očekivalo se da ubrzo raskine ugovor sa kineskim klubom i pređe u Beograd. Ali, dogovor je propao u poslednjem trenutku.

Košarkaš Šangaj Šarksa ima bogato iskustvo igranja u NBA ligi za Dalas, Sakramento, Klivlend i Los Anđeles Kliperse. Ovdašnjim ljubiteljima košarke najpoznatiji je u dresu Cedevita Olimpije koji je nosio od 2021. do 2023. godine.

Informer

Odlaskom Dantea Egzuma u Dalas Maverikse, a Jama Madara u Makabi Tel Aviv, Partizan se suočio sa problemom na poziciji organizatora igre, u koju u ovom trenutku ne mogu da uskoče ni povređeni kapiten Kevin Panter, kao ni Aleksa Avramović, koji je na odsustvu zbog preloma nosa. U toj situaciji, organizacija je poverena i Pi-Džej Doužeru. Tu je i Mateuš Ponitka, ali očigledno je bila ideja da sa Ferelom tu ulogu preuzme neko kome je ona primarna na terenu. Partizanova potraga za takvim rešenjem biće nastavljena.