Autor: Informer.rs

29.11.2023.

17:30

Foto: Starsportphoto©

Sport

Smailagić: Biće dobra utakmica, jedva čekam da vidim Lesora!

Biće pred igračima Željka Obradovića jako težak zadatak, a posao im neće olakšati bivši igrač Matijas Lesor.

Najveća snaga energičnog Francuza je ono što crno-belima ove  sezone najviše nedostaje - skok i odbrana. Međutim, povratku miljenika "grobara" u Arenu ne raduju se samo navijači, već i pojedini igrači koji zajedno sa njim prošle sezone nosili crno-beli dres. Jedan od takvih je Alen Smailagić.

Informer

Miljenik "grobara", Matijas Lesor

- Jak tim, imaju dobre igrače, jedan je bio sa nama, Matijas (Lesor). Jedva čekamo da ga vidimo. Utakmica će da bude dobra, biće puno navijača, biće veoma zanimljivo posebno posle onakve pobede nad Borcem. Osećamo se dobro, jer nam na treninzima ide dobro. Videćemo šta će da se desi, da probamo da pobedimo, da stisnemo sa odbranom. Jer smo najslabiji u tom segmentu - rekao je nekadašnji igrač Golden Stejt Voriorsa.

Takođe, dotakao se povratka kapitena Kevina Pantera treninzima sa ekipom, kao i Alekse Avramovića, koji će biti u sastavu za meč sutra.

Informer

Kevin Panter

- Kako nije lakše sa njima? Imamo dosta više igrača, više rotacija. Ne igramo u istom ritmu jer uvek ima nekih izmena. To nam znači na treningu, a značiće nam i u utakmici - zaključio je popularni "Smajli".