Autor: Informer.rs

29.11.2023.

18:48

Foto: Starsportphoto

Sport

Nova bura u srpskoj košarci! Miško isprozivao Partizan zbog Ferela!

Košarkaški klub Partizan ostao je bez već viđenog pojačanja, pošto američki plejmejker Jogi Ferel (30) na kraju nije potpisao za crno-bele, već za podgoričku Budućnost.

Reč je o momku koji je dugi niz godina igrao u ABA ligi za Cedevita Olimpiju i koga je Partizan video kao rešenje za organizatora igre do kraja sezone. Ipak, pregovori su se izjalovili, pre svega zbog činjenice da njegov klub Šangaj Šarks nije želeo da ga pusti u redove crno-belih dok ne plati određeno obeštećenje.

Informer

Povodom toga oglasio se Ferelov agent, Servand Taheda, koji je u intervjuu za "Meridian Sport" izneo svoju verziju priče i između redova poručio da je dobio pretnje iz Partizana.

Partizan je imao sedam dana da izjednači ponudu. Ako zaista želiš igrača, onda to i uradiš, garantuješ celu godinu, a oni to nisu uradili. Jogi se tada odlučio za Budućnost. Kada sam to javio, poručeno je meni i mom partneru da nijedan naš igrač više nikada neće igrati u Partizanu. Zašto? - upitao je Taheda.

Ubrzo se na tu njegovu izjavu nadovezao Miodrag Miško Ražnatović, vlasnik agencije "Beobasket" i jedan od najmoćnijih menadžera na Starom kontinentu.

Informer

"Zvuči poznato", napisao je Miško na Tviteru uz smajlije koji plaču od smeha.

Poznato je da Ražnatović u sukobu sa Partizanom od letos, nakon što je izraelski košarkaš Jam Madar napustio crno-bele. Iz tabora šampiona ABA lige tada su saopštili da je prekinuta svaka saradnja sa Ražnatovićem i agencijom "Beobasket", dok je Miško odgovorio da je krivica zbog odlaska Madara u Fenerbahče isključivo na klubu.