Autor: Informer.rs

02.12.2023.

18:14

Foto: Starsportphoto

Sport

Duljaj emotivan: Rekao sam igračima da ne moraju da pobede!

Nije bilo lako Partizanu da slomi otpor Vojvodine, ali mu je to ipak pošlo za rukom u finišu.

Duljaj je i te kako imao razloga da bude zadovoljan, ali je otkrio i šta je rekao igračima uoči meča protiv Vojvodine, na koji su došli nakon debakla od TSC-a (4:0).

- Pohvaljujem svoje igrače jer kada vam neko nameće da morate da pobedite sve utakmice... Ja sam rekao igračima da ne mora ništa. Samo da daju sve od sebe. To je ono što je važno. Kako treniramo, tako i igramo i obrnuto. Postoje igrači koji mogu u svakom trenutku da promene tok utakmice. Sad su to bili Menig i Baždar. Za nas je najbitnija svaka sledeća utakmica. Pokazali smo karakter posle primljenog gola, da se ne predajemo. Časno osvajamo poene. Zahvaljujem se navijačima, bez njih ne bismo mogli ništa - rekao je Duljaj.

On je potom pohvalio protivnika, ali pre svega trenera "lala" Ranka Popovića.

- Bila je odlična utakmica sa obe strane. Protivnik je bio odličan u organizaciji odbrane. Imaju odličnog trenera, kog poštujem. Častan je i pošten. Želim im puno uspeha - dodao je nekadašnji fudbaler.

Svetozar Marković se povredio tokom zagrevanja, pa ga je zamenio Siniša Saničanin. Duljaj kaže da je on odlično odradio posao i da mesta panici nema.

- Nema panike što se tiče Svetine povrede, nadam se da nije ništa ozbiljno. Videćemo u narednih nekoliko dana. Saničanin je odlično odradio posao. Bog ga je nagradio jer je vredno i marljivo radio. Uvek budite spremni, ali morate da radite pošteno - zaključio je Duljaj.