Autor: Informer.rs

20.12.2023.

23:49

Foto: FK Partizan

Sport

Suze radosnice u Humskoj! Evo kako su crno-beli proslavili jesenju titulu (VIDEO+FOTO)

Uspeli su izabranici Igora Duljaja da sruše najvećeg rivala golovima Bibarsa Natha sa bele tačke u 41. i Mateusa Saldanja u 66. minutu, dok je pogodak za crveno-bele dao Šerif Ndijaje u 71. minutu.

Ovim trijumfom crno-beli su ponovo lideri na tabeli, sa bodom više od komšija, pa su ujedno na zimsku pauzu otišli i kao jesenji prvaci.

Kada je glavni sudija Nenad Minaković označio kraj utakmice usledilo je veliko slavlje u Humskoj. Iako je "jug" bio prazan, bez najvatrenijih "grobara" koji su ostali pri bojkotu, oni koji su došli na istočnu i zapadnu tribinu dali su veliku podršku igračima, a oni su upravo s njima i proslavili veliku pobedu.

Tako su Nikolić i Natho završili na reklamama, vodeći navijanje, trener Igor Duljaj se, kao i uvek, srdačno zahvalio publici, dok je posebno emotivan bio debitant Mateja Stjepanović (19).

Informer

Mateja Stjepanović

Mladi zadanji vezni je, verovatno za mnoge neočekivano, dobio šansu u startnoj postavi, zbog povrede Frenka Kanueta i rovitog Aleksandra Šćekića. I odigrao jako dobro svih 90 minuta, žestoko se borio, opravdao ukazano poverenje, a na kraju nije mogao da sakrije ni suze radosnice. Biće ovo velika škola i ogromno iskustvo za kapitena omladinskog tima Partizana.

 
$bp("Brid_03112481", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1510248"});