Autor: Informer.rs

23.12.2023.

20:20

Foto: Starsportphoto

Sport

Saldanja ne planira da ide iz Partizana! Brazilac objavom oduševio ‘grobare‘!

Imao je Mateus Saldanja (24) polusezonu iz snova u Humskoj. Sjajni napadač je na 24 odigrane utakmice postigao čak 15 golova, uz pet asistencija, od čega je 14 puta mrežu tresao u domaćem prvenstvu i trenutno je neprikosnoven na čelu liste strelaca.

Otkako je u julu stigao u Humsku iz japanskog Džef junajteda za 1,3 miliona evra počeo je da opravdava epitet pojačanja, a šlag na torti bio je 171. večiti derbi.

Na njemu je momak rodom iz Uberabe uspeo da zatrese mrežu Crvene zvezde i obezbedi Partizanu veliku pobedu (2:1), a samim tim i povratak na prvo mesto na tabeli i titulu jesenjeg prvaka.

Zbog njegovih odličnih partija skrenuo je pažnju mnogih klubova na sebe, a već se pominju Tuluz, Bešiktaš, kao i pojedini timovi iz Saudijske Arabije. Da će crno-beli biti na teškim mukama ove zime da ga zadrže, potvrdio je nedavno i trener Igor Duljaj.

Informer

 

Međutim, izgleda da Saldanja nema nameru da se seli iz Beograda. On je najnovijom objavom na svom Instagram profilu i to na srpskom jeziku poslao poruku navijačima Partizana i time ih oduševio.

"Navijači su bili veoma važni ove sezone. Svaki navijač koji je uneo svoju energiju u naš tim pomogao nam je da stignemo ovde, ali za drugu sezonu biće nam potrebna mnogo veća podrška od vas", napisao je Brazilac i tako nedvosmisleno poručio da su mu planovi vezani isključivo za klub iz Humske.