Autor: Informer.rs

24.12.2023.

15:10

Foto: profimedia

Sport

Partizan na potezu! Reprezentativac Hrvatske napravio veliki korak ka potpisu za crno-bele (FOTO)

Američki košarkaš sa pasošem Hrvatske, Džejlin Smit (29), uskoro bi i zvanično trebalo da postane član Partizana, a tome u prilog ide i vest koja se danas pojavila!

Smit je i dalje pod ugovorom sa Virtusom iz Bolonje, ali pitanje je trenutka kada će ga raskinuti i pristupiti timu Željka Obradovića. Iskusni plejmejker do nedavno je sarađivao sa poznatim srpskim agentom Miodragom Miškom Ražnatovićem, vlasnikom agencije "Beobasket".

Informer

Poznato je da Ražnatović i KK Partizan od letos nisu u dobrim odnosima, pošto su iz kluba optužili moćnog menadžera da je uticao na odlazak Jama Madara u Fenerbahče. I sam Ražnatović je pre nekoliko dana izjavio da Smit odnedavno nije njegov klijent, a sada je stigla i potvrda da je promenio agenciju.

U pitanju je menadžerska kompanija "TAA", za koju je Smit potpisao i to će po svemu sudeći biti veliki korak ka prelasku u Partizan.

Iz crno-belog tabora su još letos izjavili da neće dovesti nijednog igrača koji je povezan sa Ražnatovićem. Ostaje da se vidi da li je Smit napustio "Beobasket" onog momenta kada je Partizan ušao u priču oko njegovog angažovanja, ili ta dva slučaja nisu uzročno povezana.