Autor: Informer.rs

29.12.2023.

07:13

Foto: Starsportphoto©

Sport

Jaramaz zna recept: Moramo ući pozitivno u 2024!

Srpski reprezentativac smatra da njegova ekipa ne sme da klone duhom i da mora u narednu godinu uđe sa pozitivnim mislima.

- Imali smo fantastičan period kada smo vezali osam pobeda. Onda je došlo gostovanje u Madridu, gde nismo odigrali dobro. Poraz u Zadru je kiks. Jeste tamo fantastična atmosfera, Zadar ima dobru ekipu, ali očekivalo se da pobedimo. Večeras smo igrali egal sa Virtusom koji je u top tri, verovali smo da možemo da pobedimo. Moramo da zadržimo pozitivnu atmosferu, jer imamo mnogo razloga za to. Da u Novu godinu uđemo sa takvim stavom - rekao je Jaramaz.

Košarkaš Partizana je potom prokomentarisao i sam meč i otkrio šta je, po njegovom mišljenju, uzork osmog poraza u Evroligi.

- Dozvolili smo im da uspostave svoj ritam u prvom poluvremenu, gde su ubacivali neke otvorene šuteve i to nam je predstavljao problem u drugom delu. Energijom u odbrani uspeli smo da održimo priključak, na kraju i da dođemo do šuta za pobedu. Nažalost, promašili smo, kao i neke otvorene šuteve kada je bila situacija da se okrene u našu korist. Moramo da nastavimo da budemo uporni, što smo večeras i bili, samo nismo uspeli da pobedimo. Frustrira sve to, ali navikli smo, dugo igramo. Često se dešavaju takve situacije - zaključio je Jaramaz.