Autor: Informer.rs

02.01.2024.

15:23

Foto: profimedia/starsport

Sport

Srna o Duljaju: On je veliki prijatelj, uvek ćemo sarađivati!

Dobro je poznato da je Igor Duljaj (44) imao veliku pomoć od svog nekadašnjeg saigrača iz Šahtjora, kada je reč o skautiranju i dovođenju pojačanja letos u Humsku.

Srna je zvanično sportski direktor ukrajinskog velikana, u finišu prvog dela sezone privremeno je obavljao i ulogu šefa stručnog štaba, ali je uvek bio na raspolaganju svom velikom prijatelju.

Informer

 

Slobodno vreme i praznike bivši kapiten hrvatske reprezentacije iskoristio je da sa suprugom Mirelom ode i na koncert srpskog pevača Željka Joksimovića u Budvi, nakon kojeg je otkrio neke zanimljive detalje. Prvo, koliko često prati mečeve i partije crno-belih.

Svaki dan, svaku utakmicu. Bio sam i na derbiju protiv Crvene zvezde i drago mi je da je moj prijatelj Igor za sada uspešan. Ima veliku energiju, veliku snagu - rekao je Srna za portal "Telegraf".

Nekada sjajni desni bek ne krije da je pomagao u dovođenju stranaca u tabor "parnog valjka", ali da zasluge za rezultate idu na adresu šefa stručnog štaba.

- Pomagao sam, ali vidi se njegov rukopis u igri Partizana. Duljaj je prijatelj za ceo život, gde god on bude bio biće i naše saradnje - naglasio je Srna.