Autor: Informer.rs

15.01.2024.

22:20

Foto: Starsportphoto

Sport

Oglasio se Saldanja nakon priča da odlazi! Brazilac ostavio zagonetnu poruku

Otkako je prvi deo sezone završen tako su krenule spekulacije o tome da li će crno-beli prodati Mateusa Saldanju (24). Sjajni napadač ima plodnu jesen iza sebe, postigao je 15 golova u svim takmičenjima i prvi je strelac Superlige, čime je i skrenuo pažnju evropskih timova.

Tako se posle navoda da ga želi Bešiktaš, u trku uključila i Sevilja, ali je klub iz Humske odbio ponudu Španaca tešku šest miliona evra, o čemu je Informer prvi i pisao.

Potom je u celu priču ušao i Fenerbahče, koji je navodno takođe spreman da plati šest miliona. Ipak, čelnici Partizana nekoliko puta su ponovili da jedan od najboljih igrača nije na prodaju ove zime, a sada se po prvi put oglasio i Brazilac.

On je na svom Instagram profilu ostavio prilično zagonetnu poruku, nakon koje su se nizali komentari navijača "parnog valjka".

"Samo mi je trebala šansa, prilika da promenim svoju budućnost", napisao je Saldanja.

Fanovi crno-belih nadovezali su se na ovu objavu, a sve se svodilo na isto - "ostani u Partizanu".

Podsetimo, odlični centarfor je imao nešto duži odmor od ostalih prvotimaca jesenjeg prvaka i proveo ga je u svojoj domovini. Danas bi trebao da se priključi ekipi i stavi na raspolaganje treneru Igoru Duljaju, a potom da sa ostatkom tima krene 18. januara na dvonedeljne pripreme na Kipar.