Autor: Informer.rs

16.01.2024.

17:41

Foto: Starsportphoto©

Sport

Još jedno pojačanje stiglo u Humsku! Partizan ima novog golmana

Mimo svih očekivanja fudbaleri Partizana jesenji deo prvenstva okončali su na prvom mestu Superlige Srbije. Šampionske ambicije u Humskoj samo su narasle, a crno-beli u tom duhu jačaju tim pred izazove koje ih očekuju tokom proleća. 

Juče je dres Partizana zadužio štoper Nikola Miličić koji će u Humskoj odmeniti Mihajla Ilića, a novo ime u sastavu Igora Duljaja je golman - Miloš Krunić! Reč je o iskusnom čuvaru mreže koji među crno-bele stiže kao slobodan igrač budući da je bez kluba od septembra kada se vratio iz Saudijske Arabije. 

Informer

 

Krunić je poslednja dva meseca trenirao sa prvotimcima Partizana, sturčni štab uverio se u njegov kvalitet i vrlo brzo je dogovorena saradnja. Nema sumnje da će "jedinica" crno-belih ostati Aleksandar Jovanović dok se očekuje da se za mesto drugog golmana bore Krunić i Nemanja Stevanović čiji ugovor ističe na leto. 

Iskusni golman je pre epizode u Hadžeru iz Saudijske Arabije nastupao za Voždovac odakle se i "prodao" na Bliski istok. Tokom karijere nastupao je za Zemun, Srem iz Jakova, Bežaniju i Rakovicu, a odlikuje ga izuzetna igra nogom.