Autor: Informer.rs

16.01.2024.

18:35

Foto: Starsportphoto

Sport

Evroliga bez milosti! Partizan ponovo kažnjen!

Klub se tim povodom oglasio saopštenjem, u kojem je apelovao na navijače da budu fokusirani na utakmicu i da ne čine ništa što bi klubu moglo da nanese štetu. Dodaje se i da su "u toku istražne radnje i pregledanje snimaka kako bi se identifikovali vinovnici ovih izolovanih incidenata."

"Istovremeno, klub ovim putem apeluje na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana Mozzart Bet. Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu naneti finansijsku i reputacionu štetu nije mesto u Areni kada KK Partizan igra svoje utakmice kao domaćin", poručili su iz regionalnog šampiona.

Informer

Podsećamo, Partizan je i ove sezone najgledaniji tim Evrolige, a već je jednom krajem prošle godine bio kažnjen, zbog incidenata navijača na gostovanju u Valensiji.

"Karakteristična atmosfera u crno-beloj Areni i gromoglasna podrška na kojoj našem klubu zavide kako na lokalu tako i širom sveta, ponos je Beograda i Srbije. Ovim putem, Klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju", dodaju iz Partizana.

Crno-beli su trenutno na devetoj poziciji na tabeli Evrolige sa skorom 11-10, a u narednom kolu gostuju Panatinaikosu u Atini. 

"Evroliga je odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente, a KK Partizan Mozzart Bet se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-belu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji moguci nacin!", zaključuje se u saopštenju aktuelnog šampiona ABA lige.