Autor: Informer.rs

17.01.2024.

18:33

Foto: FK Partizan

Sport

Novi golman u Humskoj! Partizan promovisao pojačanje među stativama

Klub iz Humske dovodi pojačanje za pojačanjem ove zime, a poslednji u nizu koji je zvanično promovisan je nekadašnji golman Voždovca.

Dan pred polazak na Kipar, gde će "parni valjak" odraditi i završnu fazu priprema, Krunić je stavio paraf i tako pojačao konkurenciju među stativama.

Status "jedinice" svakako i dalje ima Aleksandar Jovanović (31), iza kojeg je odlična jesen, dok je tu još i Nemanja Stevanović (31), kojem saradnja sa Partizanom ističe na leto.

- Hvala sportskom direktoru Ivici Kralju, upravi kluba i šefu Igoru Duljaju na ukazanom poverenju. Biti deo ovog velikog kluba i trenirati sa crno-belima bila je za mene ogromna privilegija, a posebno sada kada sam potpisao i ugovor - rekao je Krunić tokom promocije.

Informer

Ivica Kralj i Miloš Krunić

On je dodao da je konkurencija jaka, ali da ga to ne plaši, naprotiv.

- Moji saigrači su sjajni momci i bez obzira što na golu može da stoji samo jedan, uvek činimo sve da jedni drugima budemo inspiracija i samim tim da napredujemo. Daću sve od sebe da se nametnem treneru golmana Nemanji Jovšiću i opravdam poverenje - poručio je Krunić.

Inače, Miloš je ponikao u Zemunu, branio je boje i Srema iz Jakova, IMR-a, Bežanije, a 2020. stigao je u Voždovac, za koji je odigrao 51 utakmicu. U septembru prošle godine preselio se u Hadžar iz Saudijske Arabije, ali je posle samo šest meseci raskinuo ugovor i od tada je trenirao sa crno-belima.