Autor: Informer.rs

21.01.2024.

15:00

Foto: FK Partizan

Sport

Novi igrač Partizana odradio prvi trening na Kipru! Ostali se brčkali u moru (FOTO)

Posle jučerašnje prve provere i pobede nad Mladosti iz Lučana (4:0) stručni štab na čelu sa Igorom Duljajem je rešio da većini igrača da slobodno poslepodne.

Jutarnji trening obavljen je u teretani i na plaži, gde su momci jedan deo odradili i u moru. S druge strane, na teren je po prvi put u opremi "parnog valjka" istrčao novajlija Denil Kastiljo (19), koji je stigao na pozajmicu iz ukrajinskog Šahtjora.

Informer

 

Društvo mladom defanzivnom vezisti pravio je najbolji strelac Partizana u prvom delu sezone, Mateus Saldanja (24), koji je izuzetno raspoložen došao sa odmora. Prioritet su bile vežbe snage i kondicije, ali su na kraju "osetili" i loptu.

- Posle utakmice koja nije bila teška u fizičkom smislu, jer su momci igrali samo po poluvreme, da bi posle imali i istrčavanje, danas smo imali kompenzaciju snage u trajanju od pola sata. Odradili su ubrzanja po pesku, što je generalno dobra podloga za trčanje, jer jača zglobove i druge delove tela. Igrači su potom ušli u vodu, koja je izuzetna za oporavak - objasnio je kondicioni trener Aleksandar Tomić.

Informer

 

Osim Kastilja i Saldanje, u društvu trenera golmana Nemanje Jovišića radili su čuvari mreže Aleksandar Jovanović, Miloš Krunić, Đorđe Mihajlović i Nemanja Stevanović.