Autor: Informer.rs

21.01.2024.

15:57

Foto: Starsportphoto©

Sport

Partizan i Mega Miloju u čast besplatno i apel: Obucite crne majice!

Popularni Miloje ostavio je dubok trag u oba kluba i zbog toga je odlučeno da ulaz bude besplatan, a crnim majicama da se iskaže žaljenje prema nekadašnjem košarkašu i treneru.

"Klub poziva sve navijače koji sutra dođu u Arenu, da na sebi imaju crnu majicu ili duksericu kako bi i na taj način odali počast legendarnom Dejanu Milojeviću koji je preminuo od poslednica srčanog udara" , objavio je Partizan na svom zvaničnom sajtu.

Milojević je najbolje igračke partije pružao nastupajući za "parni valjak", dok se u trenerskom poslu afirmisao kao strateg Mege.

O voljenom preminulom kolegi govorio je šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović.

- Utakmica je posvećena Dejanu Milojeviću koji nas je veoma rano napustio. Ne treba ponavljati sve ono što se o Dejanu zna, kakav je bio čovek igrač i trener. Mislim da je sve poznato. Prava tragedija, ali nadam se da će svi ljudi kojima je Dejan bio u srcu prepoznati i doći na tu utakmicu između njegova dva kluba, Partizana i Mege - rekao je Obradović.

Informer

 

Trofejni trener se potom osvrnuo i na ambicioznu, mladu ekipu Mege koja tradicionalno dobro igra protiv njegovog tima.

- Naravno da ćemo probati da igramo dobro. Mega je igrala izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom delu prvenstva. Mladi igrači, uvek željni dokazivanja. Mislim da će tako biti i ovog puta. Najvažnije je da navijači prepoznaju i dođu u velikom broju na utakmciu koja je posvećena Dejanu Milojeviću - objasnio je popularni Žoc.

Crno- beli ove sezone ne briljiraju u regionalnom takmičenju sa upisana četiri poraza. 
Jedna od ekipa koja je aktuelnom šampionu "uzela meru" bila je upravo Mega i na to ukazuje Alen Smailagić.

- Mega je mlada ekipa koja igra sa dobrom energijom. Izgubili smo od njih prošli put, probaćemo da uđemo maksimalno ozbiljno u utakmicu i ovog puta dođemo do pobede - rekao je bivši NBA igrač.