Autor: Informer.rs

26.01.2024.

11:26

Foto: Starsportphoto

Sport

Menigu propao transfer?! Želeli njega, pa doveli Makedonca!

Klub iz Humske bio je prilično uspešan u zimskom prelaznom roku, jer je "parni valjak" u svoje redove doveo pet pojačanja, dok su Beograd napustila dva igrača.

Trebao je i Holanđanin Kvinsi Menig da spakuje kofere i nađe se među njima, ali izjalovilo se kada je delovalo da je sve gotovo.

Naime, Konja je pojačala tim fudbalerom baš na krilnoj poziciji, koju je trebao da popuni fudbaler iz beogradskog kluba. U Tursku je stigao igrač iz Severne Makedonije Valon Ethemi (26), a pozajmljeni ofanzivac Istanbula nosiće dres turskog kluba do kraja ove sezone. 

 

Informer

Nije tajna da su u Humskoj želeli da se oslobode fudbalera čiji je ugovor pozamašni teret, ali za sada ništa od te priče.

Kvinsi definitivno nije zadovoljio kriterijume Igora Duljaja, a od početka sezone upisao je dva gola i jednu asistenciju u Superligi Srbije. 

Informer

Iako su čelnici turskog kluba postigli načelan dogovor sa Partizanom pre dva dana oko kupovine ofanzivca,  očigledno ih je nešto odvratilo od te zamisli. Menig je još pre tri godine kupljen od Tventea za 700.000, pa su crno-beli hteli da se malo opare od njegovog transfera.

Podsetimo, momak iz Holandije nije otišao ni na pripreme sa crno-belima i ostaje da se vidi šta će stručni štab preduzeti po pitanju transfera iskusnog fudbalera.