Autor: Informer.rs

27.01.2024.

15:25

Foto: FK Partizan

Sport

Iznenađenje u Partizanu! Vazura doveo "El grande Milovana" na trening (FOTO/VIDEO)

Proslavljeni srpski glumac Andrija Kuzmanović stigao je na pripreme fudbalskog kluba Partizan na Kipru i uz odobrenje trenera Igora Duljaja, odradio je trening sa prvotimcima crno-belih.

Informer

Kako je sam izjavio, dugogodišnja želja mu je bila da barem jednom trenira sa klubom za koji navija od detinjstva. Čuveni glumac, koji se proslavio ulogom golmana Milovana Jakšića u "Montevideu", otkrio je da je na Kipar stigao na poziv generalnog direktora kluba Miloša Vazure.

- Zahvaljujem se Milošu Vazuri koji je inicirao moj dolazak ovde i sa celim timom priredio veličanstvene sate u crno-beloj porodici - izjavio je Kuzmanović.

Kako je u mladosti i sam bio golman, odradio je trening u režimu koji imaju čuvari mreže, zajedno sa trenerima zaduženim za to.

"U intervjuu koji je dao, rekao je da je devedesetih godina prošlog veka, njegov otac, čuveni direktor Ansambla "Kolo“ - Radojica Kuzmanović, sa Andrijinom majkom boravio na Kipru i tada se slikao sa ekipom Partizana, što bi i on želeo sada uradi, jer to smatra nečim što mu je prećutno ostavljeno u amanet. Kao neko ko je u mladosti zaista bio na golmanskoj poziciji, Andrija je uz ljubaznost trenera golmana - Nemanje Jovšića, odradio i deo treninga sa našim čuvarima mreže", navodi se na sajtu Partizana.

Igračima je Kuzmanovića predstavio trener crno-belih Igor Duljaj, koji je naveo da se radi o velikom navijaču Partizana.