27.01.2024.

20:14

Foto: FK Partizan

Sport

Ovusu: Gledao sam derbi u kojem smo pobedili, hoću titulu

Defanzivni vezista stigao je nedavno u Humsku, prošao lekarske preglede i potpisao trogodišnji ugovor, a onda se uputio na Kipar, gde je ekipa na pripremama. Prema njegovim rečima, cilj mu je osvajanje titule i plasman u neko od evropskih takmičenja.

- Guglao sam Partizan i gledao neke utakmice. Želeo sam da vidim kako igraju. Prva utakmica koju sam gledao bio je derbi koji smo pobedili. Zato očekujem da ostanemo tu gde jesmo, na prvoj poziciji. Hoću da budemo šampioni i obezbedimo mesto u Evropi. Želim trofeje, želim da pomognem Partizanu da osvoji mnogo trofeja. Dobro smo počeli ovu sezonu, a sada je došlo nekoliko nas da pomognemo klubu da osvoji titulu - rekao je Ovusu. 

On ističe da mu je utisak da se dobro poznaje sa saigračima, iako je odradio tek nekoliko treninga. 

- Osećam se sjajno, zahvalan sam na toploj dobrodošlici koju su mi priredili saigrači i trener. Imam osećaj da ih dugo poznajem, iako smo se tek upoznali. Već sam odradio nekoliko treninga i dobar mi je utisak, sa svima sam se lepo uklopio - istakao je Ovusu.

Informer

 

Kad mu je stigao poziv iz Partizana, nije se premišljao ni momenta. 

- Agenti su mi rekli da me je zvao Partizan i da je to klub za mene. Želim da budem deo istorije ovo velikog kluba. Ne znam jesam li imao još nekih ponuda, ne opterećujem se time, to je posao mojih agenata - opisao je fudbaler iz Gane. 

On je u nekoliko reči pokušao da približi široj javnosti svoj stil igre.

- Dobar sam u oduzimanju lopte. Takođe, volim da prebacujem težište igre dugim pasovima. Nisam dao mnogo golova, ali nadam se da ću dati neki za Partizan. Dobar sam u izvođenju slobodnih udaraca - zaključio je Ovusu.