Autor: Informer.rs

30.01.2024.

17:08

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizanov tandem ponovo trenira na Kipru! Poslednji test u četvrtak

Senegalski fudbaler imao je problema sa povredom kolena, koju je doživeo već na početku priprema na Kipru. Zbog toga je Kanute jedno vreme bio van stroja, podvrgnut je terapijama, a sada se vratio na teren i počeo da radi individualno, kako bi polako ušao u ritam.

S druge strane, Holanđaninu je pre tri dana propao transfer u tursku Konju, pa se vratio u Larnaku i nastavio da trenira sa Partizanom. U slučaju da do kraja zimskog prelaznog roka ne pronađe novi angažman, ostaće u klubu iz Humske, sa kojim ima važeći ugovor do 30. juna ove godine.

Informer

Kvinsi Menig i Frenk Kanute

Crno-beli privode kraju najteži deo rada, a poslednju proveru imaće u četvrtak, protiv tamošnjeg prvoligaša AEZ Zakakija iz Limasola (13.30, Arena premijum 1).

Prethodno su izabranici Igora Duljaja sa po 4:0 savladali Mladost iz Lučana i Aja Napu, dok su protiv bugarske Vrace iz Boteva slavili sa 1:0.

Ekspedicija "parnog valjka" će odmah nakon meča sa AEZ-om krenuti put Beograda, gde će naredne nedelje raditi smanjenim intenzitetom. Start prolećnog dela prvenstva zakazan je za 10. februar, protiv Javora u Ivanjici.