Autor: Informer.rs

09.02.2024.

06:53

Foto: Starsportphoto

Sport

"Grobari" ćutali dok je trajao rat Lučića i Nanelija! Evo šta kaže Srbin! (VIDEO)

As Bajerna i bivši košarkaš Partizana, Vladimir Lučić, tražio je namernu ličnu grešku jer ga je Džejms Naneli u jednom napadu udario u lice.

Sudije nisu mislile tako, a nakon toga stvorila se gužva i došlo je do verbalnog obračuna gde je Lučić opsovao igrača crno-belih.

Verovatno i najbolji dokaz koliko navijači vole obojicu igrača bio je to što su prećutno posmatrali dešavanja na parketu. 

Kada su svi čuli da nije bilo zvižduka, brzo se smirila situacija, a da je bilo ko drugi bio na Lučićevom mestu, sigurno "grobari" ne bi nemo posmatrali.

- Tačno, ljudi ovde ne znaju da opraštaju, ali mislim da je bio nameran udarac laktom u glavu i nisam mogao baš preko toga da pređem tek tako. Mislim da to nema nikakve veze, mislim da svi u mom okruženju znaju kolika je moja ljubav prema Partizanu i da sam je pokazao igrajući i kad sam odlazio i način na koji sam otišao i to mi je najvažnije. Koškanja su deo ovoga čime se bavim. Imam ugovor još jednu godinu sa Bajernom, ako će se ikad pričati o mom povratku, a ja budem spreman da dam maksimum, svako ću uzeti u razmatranje - poručio je Vladimir  Lučić nakon meča.