Autor: Informer.rs

09.02.2024.

11:18

Foto: Starsportphoto

Sport

Željko ne sme ni da pomišlja o odlasku iz Partizana! Hrvat poslao brutalnu poruku

Željko Obradović ne sme ni da pomišlja o odlasku iz Partizana, poručuje poznati hrvatski košarkaški stručnjak Aleksandar Petrović!

Nekadašnji selektor Hrvatske nakon poraza Partizana od Bajerna u Evroligi oglasio se na društvenoj mreži "X" i reagovao je na izjavu trenera crno-belih Željka Obradovića, koji je mnoge "grobare" zabrinuo rečima da "ne zna kako dalje".

Informer

Kad izgubimo pet utakmica zaredom, jasno je da postoji kriza rezultata, u svim utakmicama bili smo u mogućnosti da slavimo, sem sa Splitom. U Monaku primimo četiri najlakša poena i ode na "plus osam". Kao trener i stručni štab radimo sve, a dođe trenutak kad se zapitam - šta dalje? Šta bih više mogao da uradim da dignem moral igračima posle svega. Radili smo, pričali, ponavljali, radili satima... Sve se na kraju svede na moj posao. Verovatno ću celu noć sebi postavljati pitanja – šta dalje - izjavio je Obradović.

Ta izjava podigla je buru među navijačima, a izazvala je reakciju i među košarkaškim stručnjacima. Prvi je reagovao Aleksandar Petrović, popularni "Aca Trica", koji kaže da bi bila velika greška kada bi Željko razmišljao o odlasku iz Partizana.

Informer

"Nisam siguran da li je ikada u svojoj trenerskoj karijeri Željko (Obradović, prim.aut.) imao ovakvu seriju teških, izuzetno neugodnih poraza, ali sam siguran, da ne sme da razmišlja o tome da napusti klupu Partizana, jer bi to bio nenadoknadiv udarac za klub u nastavku sezone", napisao je Petrović na društvenoj mreži "X".