Autor: Informer.rs

11.02.2024.

08:27

Foto: printscreen

Sport

Sve gori, bakljada, vatromet, pesma... "Grobari" napravili doček košarkašima (VIDEO)

Partizan igra meč 20. kola ABA lige protiv Igokee (17.00). Crno-beli su u krizi, pa su dobili preko potrebnu podršku pred meč u regionalnom takmičenju.

Doček za pamćenje napravila je velika grupa navijača uz bakljadu, vatromet, a orila se i pesma: "Samo jedno ime znam - Partizan Beograd".

Partizan i Igokea utakmicu u Aleksandrovcu igraju od 17 časova.

Košarkaši Partizana su u seriji od čak pet vezanih poraza u svim takmičenjima. Teško da mogu da dobiju bolju motivaciju za predstojeći duel. Jasno je i "grobarima" da momenat nije dobar i da je igračima potrebna podrška, jer ih već za nekoliko dana čeka novo iskušenje,  završnica Kupa Radivoja Koraća.

Takođe, svi dobro pamte susret Partizana i Igokee iz prvog dela sezone (91:89), gosti su u Beogradskoj areni napravili prvorazrednu senzaciju trijumfom, pa sad izabranici trenera Željka Obradovića imaju dodatni motiv da se revanširaju Igokei.

- Čeka nas duel protiv Igokee u kojem na terenu pre svega moramo da pokažemo poštovanje u svakom mogućem smislu. Da pokažemo poštovanje prema sebi tako što ćemo zadržati nivo agresivnosti i koncentracije na maksimalnom nivou tokom čitave utakmice. Zatim poštovanje prema protivniku koji to svojim kvalitetom i te kako zaslužuje. I na kraju, poštovanje prema našim navijačima koji će doći na utakmicu i koji čine da se u Banjaluci i Laktašima osećamo fenomenalno -  rekao je Obradović pred utakmicu.