Autor: Informer.rs

11.02.2024.

12:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Samba Saldanje u Ivanjici: Zaplesaću svaki put kad postignem gol

"Parni valjak" je ovom pobedom osigurao svoje prvo mesto barem do sledećeg kola. Najbolji golgeter Superlige Mateus Saldanja (24) posle gola u 62. minutu zaplesao je sambu i oduševio navijače. Kaže da će tako raditi i ubuduće. 

- Ples? Rekao sam svima, najbližim prijateljima i porodici da ću svaki put kada postignem gol i zaplesati - rekao je Saldanja kroz smeh. 

Junak meča kaže da su crno-neli  uprkos lošim tehničkim uslovima uspeli da izvoljevaju pobedu.

- Srećan sam što smo ponovo na terenu, što je polusezona počela i što smo je otvorili golovima. Želim tako da nastavim zarad pobeda Partizana! Nije bilo lako na utakmici sa Javorom. Teren je bio jako loš i težak za igru, ali smo uspeli da se izborimo.

Tek što su u 61. minutu izašli iz igre Bibars Natho i Aldo Kalulu, šansu dobili Nemanja Nikolic i Ksander Severina i usledio je i gol. Nikola Antić je izveo aut sa leve strane, Nemanja Nikolić je glavom prebacio loptu na peterac, a tamo je Saldanja utrčao i postigao maestralan gol.

Ne krije Brazilac koliko mu znači podrška saigrača, pogotovu posle ove odlične asistencije.

- Što se tiče Takija, volim da igram sa njim. Nas dvojica se odlično razumemo, i to dovodi do gola i dobrog rezultata - dodao je Brazilac.