Autor: Informer.rs

12.02.2024.

12:54

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan ostao bez defanzivca! Novi odlazak iz Humske

Čelnici kluba iz Humske odlučili su da puste levog beka na pozajmicu, a njegova sledeća stanica je tamošnji šampion Ordabasi. Finansijski detalji još nisu poznati.

I sam Šehović je izrazio želju da ove zime promeni sredinu, s obzirom da je u drugom planu kod trenera Igora Duljaja, pošto prednost na njegovoj poziciji ima Nikola Antić.

Momak koji je ponikao u Omladinskoj školi Partizana ove sezone je odigrao samo četiri meča. Ovo mu je drugi mandat u crno-belom dresu, pošto se u julu 2022. godine vratio iz izraelskog Makabija Netanje i to sa statusom najboljeg defanzivca lige.

Međutim, prvo mu je konkurencija za mesto u timu bio bivši kapiten Slobodan Urošević, pa nije uspeo da se izbori za minutažu, a isto se dogodilo i kada je Antić letos stigao iz ruskog Himkija.

Informer

Zlatan Šehović

Na prolećnoj premijeri u Ivanjici protiv Javora za vikend, Zlatan je neočekivano dobio šansu u samom finišu, pošto je upravo standardni levi bek isključen zbog dva žuta kartona. Zato sada ostaje i pitanje ko će u narednoj rundi, protiv IMT-a u Humskoj, pokriti to upražnjeno mesto u poslednjoj liniji "parnog valjka".

S obzirom da se prelazni rok u Srbiji završava 16. februara, nije isključeno da rukovodstvo Partizana brzo reaguje i angažuje još jedno pojačanje.