Autor: Informer.rs

17.02.2024.

18:16

Foto: Starsportphoto

Sport

Duljaj otkrio detalje povrede Saldanje i poručio: Jedan igrač sigurno propušta sledeće kolo!

Fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu ekipu IMT-a sa 5:2 (2:0) u meču 21. kola Superlige Srbije i tako se vratili na prvo mesto na tabeli.

Crno-beli su uprkos ubedljivom trijumfu imali neke propuste u igri, naročito u defanzivi, ali u ofanzivnom delu izgledali su perfektno, pa su čak pet puta pogodili mrežu "traktorista".

Informer

"Grobare" je, ipak, zabrinuo detalj iz prvog poluvremena kada se povredio Mateus Saldanja. Trener Partizana Igor Duljaj otkrio je u kakvom stanju je Brazilac i kakvu je zapravo povredu doživeo.

- Imam informaciju šta je sa Saldanjom. On je dobio jak udarac u zadnju ložu tokom prvog poluvremena, videćemo kakvo je stanje - poručio je Duljaj.

Informer

Potom je otkrio i koji fudbaler propušta naredni meč protiv Radnika iz Surdulice.

- Ono što me takođe brine je to što je Nemanja Nikolić dobio četvrti žuti karton i zato sigurno neće igrati protiv Radnika u Surdulici - dodaje mladi stručnjak.

Informer

Pohvalio je ekipu IMT-a, ali i novajlije koje su danas pogađale mrežu rivala. U pitanju su Bojan Kovačević, Denil Kastiljo i Jung Džun Goh.

- Prvo želim da pohvalim obe ekipe i kolegu Jandrića, postigli su dva gola, malo smo bili nervozni kada je bilo 3:2, ono što me raduje svi koji su debitovali postigli su gol, postali su već ljubimci navijača Partizana. Hvala svakome ko je došao, najvažnija su tri boda, uz dobru igru, koja nije bila dobra tokom 90 minuta - ističe Duljaj.