Autor: Informer.rs

17.02.2024.

19:25

Foto: strasport

Sport

Majstorije u Humskoj! Svi golovi sa meča Partizan - IMT na jednom mestu (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Fudbaleri Partizana večeras su u Humskoj tukli IMT sa 5:2 (2:0) i zahvaljujući tome ostali su na prvom mestu na tabeli Superlige.

Bio je to spektakularan meč u kome je viđeno čak sedam pogodaka, a "grobari" su naročito oduševljeni novajlijama, konkretno, Bojanom Kovačevićem, Jung-Džun Gohom i Denilom Kastiljom, koji su na svojim debitantskim nastupima upisali po gol.

Igra crno-belih, naročito u drugom poluvremenu, itekako raduje pristalice nekadašnjeg šampiona države, a jedine dve stvari koje bi mogla da ih zabrinu su povreda Mateusa Saldanje, kao i najava Igora Duljaja da u narednom meču zbog suspenzije neće biti Nemanje Nikolića.

Dotad, "grobari" mogu da uživaju u majstorijama svojih ljubimaca. Na današnjem meču protiv IMT-a prvu im je priredio "starosedelac" Ksander Severina. On je ekipu doveo u vođstvo sjajnim lažnjakom, čime je potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi.

Crno-beli su do 2:0 došli pogotkom Bojana Kovačevića, momka koji je pre samo nekoliko dana stigao u Humsku iz Čukaričkog.

Evo kako se on snašao pred golom gostiju.

Ipak, početkom drugog poluvremena zebnju među "grobare" uneo je autogol Svetozara Markovića.

Prednost Partizanu od dva gola vratio je Gajas Zahid, ponajbolji igrač meča, pogotkom sa bele tačke. Pre toga reagovao je VAR, signalizirajući sudiji da pogleda dešavanja iz kaznenog prostora.

Potom je usledio i penal sa druge strane i realizacija sjajnog Miloša Lukovića.

A onda, golovi koji su naročito oduševili "grobare". Prvo debitantski pogodak Denila Kastilja, momka koji je na pozajmici iz Šahtjora.

Za kraj, debitantski gol novajlije i verovatno budućeg ljubimca navijača Partizana, Jung-Džun Goha.

Sledeći meč Partizan igra narednog vikenda protiv Radnika u Surdulici i nema sumnje da će neko od ovih debitanata dobiti šansu od prvog minuta, nakon sjajnih partija danas u Humskoj.