28.02.2024.

19:32

Foto: Starsportphoto

Sport

Svi na stadion! U Humskoj otvaraju kapije pred derbi!

Klub iz Humske je danas objavio tu informaciju na svom zvaničnom sajtu, uz napomenu da svi koji žele da prisustvuju utakmici moraju imati svoju ulaznicu.

"Besplatne ulaznice se mogu preuzeti od četvrtka 29.02.2024. od 12 časova na prodajnom mestu: Ticketline Shop Novi Beograd - Mercator Centar Beograd (Bulevar umetnosti 4, u četvrtak i petak, radno vreme 10:00 – 18:00h)", navodi se u saopštenju crno-belih.

Informer

 

Dodaje se da jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama preuzeti ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

Informer

 

Svi navijači će moći da preuzmu svoju ulaznicu i na blagajnama stadiona Partizana na dan odigravanja meča, od 14 časova pa sve do početka utakmice. Duel između Partizana i Železničara na programu je u subotu (02.03.) sa početkom od 18:30. Taj meč predstavlja uvertiru za 172. po redu "večiti derbi" koji će biti odigran 9. marta na stadionu Crvene zvezde. "Parni valjak" trenutno je lider Superlige sa bodom prednosti nad aktuelnim šampionom.