29.02.2024.

15:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Dobra vest za Partizan! Efes silno oslabljen protiv crno-belih!?

Odlučujuće borbe Partizana za plasman u plej-of Evrolige su pred izabranicima Željka Obradovića, a prva sledeća je najvažnija. Danas će u grotlu "Beogradske arene" gostovati Anadolu Efes i sve sem pobede domaćeg sastava donelo bi novo razočarenje navijačima beogradskog velikana. 

Jasno je svima, bez obzira na ambicije, da je pred Partizanom pakelno težak zadatak. Efes važi za jednu od najboljih ekipa u Evropi iako ove sezone ne igra na nivou kakav je bio očekivan. Nedavno je došlo i do promene trenera, ali uprkos tome Turci imaju ulogu blagog favorita pred duel sa crno-belima. 

Ipak, posao Partizana mogao bi večeras da bude znatno olakšan budući da su pod znakon pitanja dva najbolja igrača Efesa - Šejn Larkin i Vil Klajburn. Tandem Amerikanaca ima problema sa povredama, a turski klub potvrdio je to pred duel sa crno-belima. 

Informer

Klubovi su dužni da pred utakmicu popune listu o zdrastvenom biltenu igrača zbog "fantazija", kladionica... Na listi igrača koji su pod znakom pitanja našli su se Klajburn i Larkin zbog čega nije poznato da li će biti u sastavu Efesa za duel protiv Partizana. 

Sličnu stvar uradili su i crno-beli budući da su pod znakom pitanja Džejms Naneli, koji ima problema sa ramenom i Tristna Vukčević, koji je na poslednjem treningu osetio bol u kolenu. 

Duel Partizana i Efesa na programu je večeras od 20:30.