01.03.2024.

08:24

Foto: printscreen instagram

Sport

Željkov kum nije mogao da zaustavi suze! Najemotivnija scena iz Arene! (VIDEO)

Košarkaši Partizana pobedili su Efes rezultatom 100:97 u meču 27. kola Evrolige. Ovo je bitna pobeda za crno-bele u borbi za plej-in ovog takmičenja.

Atmosfera u dvorani je sve vreme bila fantastična, navijači su pružili ogromnu podršku, ponajviše treneru Željku Obradoviću, a njegov kum Vladimir Androić je na emotivan način odregao na to.

Dok su fanovi skandirali ime legendarnog stratega, Žocov dugogodišnji prijatelj  nije mogao da zaustavi emocije i u jednom momentu je zaplako. Tada je, šef stručnog štaba Partizana seo pored njega i  zagrlio ga.

Posle meča, Obradović se zahvalio na sjajnom n avijanju i jasno dao do znanja da ne razmišlja o odlasku iz kluba.

- Da li sam razmislio? Da, jesam. Upravo ljudi koji su me zvali i ovi navijači. Ovaj klub je nastao 1945. godine ,a od nekih 70-ih kada je tu bio Dragan Kićanović sve je počelo. Partizan je imao fantastične rezultate i prošla je plejada sjajnih igrača. I nadam se da će se to nastaviti. Ono što je najvažnije je da se nastavi tradicija ovakve privrženosti klubu. Puno mi je srce kada vidim ovoliko dece u dvorani. Jedna stvar je biti deo elite, a to je Evroliga, ali najvažnije je edukovati decu. Ili ću biti u Partizanu ili neću raditi - rekao je Obradović.