02.03.2024.

19:20

Foto: Starsportphoto©

Sport

VAR dugo većao i doneo odluku u korist Partizana! Natho iz penala za veliku prednost! (VIDEO)

Uspela je Crvena zvezda danas da savlada TSC u poslednjoj proveri pred 172. večiti derbi. Prebacilo je to pritisak na stranu Partizana koji je nešto kasnije dočekao Železničar u "Humskoj", ali su izabranici Igora Duljaja rutinski otvorili meč i posle prvog poluvremena imali veliku prednost - 3:1. 

Bilo je uzbudljivo tokom prvih 45 minuta u Humskoj. Partizan je poveo preko Baždara, uzvratio je Stefan Hajdin, a novo vođstvo crno-belima osigurao je Bibars Natho. Iskusni Izraelac samo osam minuta kasnije duplirao je prednost domaćeg sastava pošto je bio precizan "sa kreča". 

Svemu je prethodila sporna situacija na ivici kaznenog prostora. Samed Baždar pokušao je da prođe pored Obradovića, na prvi mah, delovalo je da je defanzivac Železničara čisto startovao, ali se nekoliko trenutaka kasnije oglasila VAR soba. 

Glavni arbitar prekinuo je utakmicu, odluka VAR sobe čekala se dugo, a na kraju je i glavni arvitar otišao da gleda snimak. Nakon što se uverio šta se dogodilo tokom sporne situacije, Danilo Nikolić dosudio je penal, a najstrožu kaznu je u gol pretvorio Bibars Natho za 3:1.