02.03.2024.

23:52

Foto: informer

Sport

Novo pojačanje u Humskoj!? Partizan doveo Afrikanca na probu! (FOTO)

Farih u redove crno-belih dolazi iz VIM Sporting kluba, odnosno fudbalske akademije u Africi. Visok je 1,88 metara i predstavlja nezaobilaznu figuru u sredini terena. Reč je o fudbaleru koji se najbolje snalazi na poziciji defanzivnog veznog. Glavna karakteristika mu je fizička snagu  a njegova prisutnost na terenu je neosporiva, budući da svojom visinom dominira u sredini igrališta.

Međutim, afričkči skauti skreću pažnju da njegova igra nije ograničena samo na fizičke atribute - Farih poseduje i izuzetnu taktičku inteligenciju koja ga čini ne samo defanzivnim stubom tima, već i ključnim delom ofanzivnih akcija. 

Kako se navodi, klub je dobio pouzdane preporuke za mladog fudbalera, te se očekuje da će on u Humskoj ostati u narednih desetak dana, a u zavisnosti kako se pokaže možda se njihova saradnja bude i nastavila.

 


"Defanzivni vezista reprezentacije Gane, Farihan Inusah (18) danas je stigao na probu u Partizan. Klub je dobio kvalitetne preporuke za ovog igrača i on će u narednih desetak dana pokušati da se izbori za ugovor", piše u objavi ove stranice na društvenoj mreži Instagram.