03.03.2024.

15:13

Foto: Twiter/FK Partizan

Sport

Problem za crno-bele! Golman slomio ruku!

Naime, Radulaški se povredio na treningu pred meč koji se odigrao još početkom februara. Njega je saigrač jakim šutem pogodio u ruku, ali se u prvi mah nije činilo da je povreda ozbiljnije prirode. On je nakon toga primio inekciju, posle koje je uprkos bolu igrao na meču.


- Dan pred utakmicu, imali smo trening i igrač je jako šutirao iz pozicije blizu gola. Refleksno sam postavio ruku, dešavalo se to i ranije, čak i sa prstima, ali nikad nisam osetio onakav bol. Više pred utakmicu bila je dilema da li ću moci na teren. Išao sam na snimanje, ništa nije naprslo ili polomljeno, samo sam nabio ligamente. Mazao sam i hladio, na kraju mi je ruka bandažirana i uz inekciju pred meč i uspeo sam da izdržim - izjavio je Radulaški nedavno za "Sportski žurnal".


No međutim, kako bol nije prolazila u narednih 20 dana, urađeni su detaljni zdravstveni pregledi koji su pokazali prelom ruke. Još uvek nije poznato da li će 17-godišnji fudbaler morati na opreaciju ili će mu ruka biti imobilizovana. 


Povreda je došla u nezgodnom trenutku za klub iz Humske, pošto je crno-beli tabor nedavno napustio rezervni golman omladinskog tima Viktor Erić.


Momak iz Kikinde predstavljen je jesenas zajedno sa saigračima Vanjom Dragojevićem, Ognjenom Ugrešićem i Zoranom Alilovićem, kada su potpisali prve profesionalne ugovore sa crno-belima.