03.03.2024.

23:45

Foto: Starsportphoto/drustvene mreze

Sport

Evo ko je Saldanjina devojka! Bila u vezi sa asom Junajteda i tužila ga za nasilje (FOTO)

Nikome u najvećoj srpskoj dvorani nije promakla zgodna devojka, koja je sedela pored Mateusa Saldanje (24).

Najbolji strelac crno-belih, ali i Superlige, nije skidao osmeh s lica, a na kraju utakmice se srdačno pozdravio sa košarkašima, koji su prethodno u subotu bili na stadionu u Humskoj i podržali ekipu Igora Duljaja protiv Železničara u Superligi (3:1).

Informer

Gabrijela Kavalin i Mateus Saldanja

Pratilja brazilskog napadača je mamila uzdahe svih prisutnih, pogotovo zbog atraktivnog izgleda i izazovnog dekoltea. Na svom Instagram profilu je objavila i nekoliko storija upravo sa meča u Areni.

Njeno ime je Gabrijela Kavalin (23), foto-model, influenserka i di-džej, koja je svetskoj javnosti postala poznata nakon skandala sa Entonijem (24) iz Mančester junajteda.

Informer

 

Naime, ona je bila u ljubavnoj vezi sa ofanzivcem "crvenih đavola", a u septembru prošle godine je na površinu isplivao i njihov "prljav veš".

Gabrijela je policiji u Sao Paulu prijavila reprezentativca Brazila za fizičko zlostavljanje i to dok je bila u drugom stanju. Ona je čak u izjavi za portal "UOL" navela da je bivši as Ajaksa više puta udarao u glavu, povređivao i pretio joj u periodu od juna 2022. do maja 2023, a kao posledica jednog napada bio je i gubitak bebe u 16. nedelji trudnoće.

Informer

Gabrijela Kavalin

Prema tvrdnjama južnoameričkih medija, ova zgodna devojka je sudu dostavila dokumentaciju na 70 strana sa svim slikama i dokumentima, kao i poruke koje je razmenjivala sa Entonijem, koji je odbacio sve optužbe.

Pogledajte još kako izgleda Gabrijela Kavalin.