04.03.2024.

12:16

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizanov debitant presrećan: Ostvario sam san!

Nekadašnji član Zemuna, Bežanije, Voždovca i saudijskog Al Hadžara ove zime je zvanično pojačao crno-bele, a minulog vikenda ukazala mu se i prilika da debituje na golu.

S obzirom da je standardni čuvar mreže Aleksandar Jovanović (31) bio van stroja, jer je morao da odradi suspenziju zbog žutih kartona, šansu je dobio upravo Krunić.

Stao je među stative protiv Pančevaca, sasvim solidno odradio posao i pored primljenog pogotka u 21. minutu. Ono što je na njega ostavilo poseban utisak jeste sjajna atmosfera na stadionu, s obzirom da se na tribinama u Humskoj okupilo oko 8.000 navijača.

- Pozitivna trema uvek postoji i to je ono što nosi svakog od nas. Pripremio sam se dobro za utakmicu, radio sa trenerom golmana Nemanjom Jovšićem, ali i sa ostalim kolegama. Njihova podrška, kao i detaljna analiza mnogo su mi pomogli. Pored korisnih saveta, svi su se složili u oceni da samo treba da se opustim i uživam maksimalno u svakom momentu - rekao je Krunić.

Informer

 

On dodaje da je svestan koliki pritisak donosi dres Partizana, ali da zna kako s tim da se nosi.

- Pozicija golmana, sama po sebi, nosi veliku odgovornost. Navikli smo na to i za to smo se spremali. Lično, trudim se da uvek ostanem mirne glave i fokusiran. Verujem u sebe, verujem u ono što radimo na treninzima, a naravno uz podršku saigrača, sve je znatno lakše - naglasio je Krunić.

Rođeni Beograđanin spada među one čuvare mreže koji ne ćute za vreme utakmice, konstantno učestvuje i "namešta" saigrače u odbrani.

- Smatram da nam dobra komunikacija olakšava i posao na terenu. Volim da pričam, ponekad pomislim i da preterujem u tome, ali je možda bolje da momci iz poslednje linije kažu da li im to odgovara - objasnio je Krunić.

Informer

 

Na kraju, iskusni golman je priznao da će dugo pamtiti debi za crno-bele i ambijent na stadionu.

- Osećaj je sjajan. I dalje sumiram utiske. Prelepa je stvar ostvariti deo svojih snova, posebno uz atmosferu, koja je bila fenomenalna. Nešto što ću sigurno pamtiti ceo život. Hvala navijačima i našim košarkašima na ogromnoj podršci, što su prepoznali momenat, došli u tolikom broju i zajedno sa nama bili deo pobede koja nam je izuzetno važna - zaključio je Krunić.