04.03.2024.

16:39

Foto: Starsportphoto

Sport

Invazija "grobara" na "Marakanu"! Karte za derbi idu kao alva!

Jasno je kao dan da je 172. "večiti derbi" možda i odlučujući meč ove sezone u trci za šampionsku titulu. Crno-beli su lideri, imaju bod više u odnosu na komšije, koji će sada na svom stadionu pokušati da slave i preokrenu situaciju na tabeli u svoju korist.

U prvom okršaju, krajem decembra prošle godine, "parni valjak" je slavio protiv crveno-belih u Humskoj sa 2:1, ali tada nije imao pomoć najvatrenijih "grobara". Južna tribina je bila prazna, navijači su ostali pri svom stavu da se bojkot protiv uprave kluba na domaćim utakmicama nastavi, pa su igrači i trener Igor Duljaj imali podršku samo sa "istoka" i "zapada".

Međutim, prema informacijama koje stižu, sada će situacija biti potpuno drugačija. Čim je objavljeno da počinje prodaja karata za meč na "Marakani", pristalice crno-belih su pohrlile na blagajnu.

Naime, sektori 6 i 7 na istočnoj tribini su rasprodati, jako malo ulaznica ostalo je za "jug", a u prodaji su ostale još karte za "zapad" - sektor 1.

Takođe, saopštenjem na zvaničnom Instagram profilu oglasili su se i "grobari", koji su pozvali sve partizanovce da dođu u što većem broju na derbi i tako budu jak vetar u leđa svojim ljubimcima.

Tagovi:
sport FK Crvena zvezda FK Partizan grobari 172. večiti derbi