05.03.2024.

15:13

Foto: Starsportphoto©

Sport

Partizan se hitno oglasio! Ovo je poruka navijačima pred gostovanje u Milanu!

Crno-beli gostuju u "Mediolanum Forumu" u Milanu, gde će sasvim sigurno biti mnogo "grobara", kako iz Srbije, tako i iz dijaspore.

Iz Partizana su poručili da je klub pod posebnom lupom čelnika Evrolige i upozorava sve navijače da ne smeju da dozvole ni najmanji incident, jer bi u tom slučaju klubu pretila velika kazna od rukovodstva takmičenja.

Informer

"Snažne emocije su često put ka nečemu što može naneti štetu. I ove sezone, na nekoliko utakmica odigranih u inostranstvu, događali su se izolovani incidenti, počinjeni od strane neodgovornih pojedinaca. Zbog toga, KK Partizan se nalazi pod lupom Evrolige, i svaki naredni izgred može doneti zabranu ulaska u dvoranu za navijače crno-belih na gostujućim terenima. Na ovaj način, tim Partizana bi mogao ostati uskraćen za podršku u odsudnim bitkama za plasman u narednu rundu takmičenja protiv Barselone ili Albe", upozorili su iz Partizana.

Između ostalog, klupski čelnici su otkrili da će ekipa Željka Obradovića imati značajan vetar u leđa i na sledećem gostovanju.

"Gde god ti da igraš tu su tvoji "grobari"! Ovi stihovi, odzvanjaju u glavama svih koji su ikada obukli crno-beli dres i časno se za njega borili širom Evrope. Bez obzira na to da li je odlazak na gostovanje organizovan od strane kluba ili ne, navijači Partizana su uvek pronalazili način da budu uz crno-beli tim i da ga podržavaju gde god da igra", stoji između ostalog u saopštenju crno-belih.