06.03.2024.

20:32

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan odbio 12 miliona za 2 igrača, bacali su im pare na sto! Šokantne tvrdnje iz Italije!

Prema informacijama ovog portala, Severinu je želela da dovede Verona i za njega je ponudila dva miliona evra. U Humskoj, razumljivo, nisu želeli da puste momka poreklom sa ostrva Kurasao, pošto im je preko potreban u borbi za titulu.

Severina je, u međuvremenu, otišao iz kluba, pa se vratio, ali svakako je jedan od igrača na kojem će crno-beli najverovatnije imati veliku dobit kada ga budu prodavali. Ovaj krilni fudbaler letos je stigao kao slobodan igrač iz Ado Den Haga, gde je igrao drugoligaški fudbal. U Humskoj se očigledno probio na veliku scenu, a u klupskom rukovodstvu odlučili su da odbiju "nalet" Verone i zadrže mladog ofanzivca, barem do narednog leta.

Informer

Ksander Severina

Isti izvor navodi da je Partizan, tokom zimskog prelaznog roka, imao i ogromnu ponudu za Mateusa Saldanju, svog najboljeg strelca. Prema njihovim informacijama, belgijski Gent poslao je konkretnu ponudu od deset miliona evra, ali i to su u Humskoj odbili, poručivši da im je prioritet osvajanje titule šampiona države i da bez pomenute dvojice to ne bi bilo moguće.

Informer

"Verona je poslednjih dana prelaznog roka pokušala da kupi igrača Partizana Ksandera Severinu za dva miliona evra. Klub je odlučio da ga zadrži, pošto je u januaru već prodao Mihajla Ilića u Bolonju i Kristijana Belića u AZ Alkmar. Partizan je imao isti rezon i kada je stigla ponuda za Mateusa Saldanju i to od Genta. Belgijski klub bio je spreman da na sto stavi deset miliona evra, ali u Humskoj nisu pristali na to", navodi "Tutomerkato".

Saldanja je ove zime imao brojne ponude, pa čak i iz top pet evropskih liga, ali u klubu nijednog momenta nisu razmišljali da ga prodaju.