21.03.2024.

23:46

Foto: Starsportphoto©

Sport

Panter nakon večeri za zaborav poručio: Uvek verujemo!

Košarkaši Partizana poraženi su od Reala rezultatom 88:76 u meču 31. kola Evrolige. Crno-beli sada imaju skor 14-17 i nalaze se na 11. mesto u elitnom takmičenju, odmah ispod crte u borbi za plej-in. 

Kapiten Partizana - Kevin Panter, večeras nije imao svoje veče iako je utakmicu okončao sa 16 poena, ali uz katastrofalne procente šuta. Utisak je popravio u finišu meča pošto je sprečio Madriđane da nanesu teži poraz crno-belima. 

- Naravno da verujemo u sebe. Ne znam kakvo je ovo pitanje, ali bez obzira na toliko smo puta izgubili ili loše izgubili - uvek verujemo u sebe. Ljudska smo bića, navijači imaju očekivanja, moramo da imamo samopouzdanja - objasnio je Kevin Panter. 

Interesovalo je novinare šta crno-beli moraju bolje u nastavku Evrolige ukoliko žele da se nađu u plej-inu elitnog takmičenja. 

- Moramo da budemo pametniji u napadu, ali mislim da smo u većem delu utakmice bili solidni. Bez obzira što igramo kod kuće, moramo da pobeđujemo gde god. Imamo još tri utakmice da uradimo naš posao - rekao je Kevin Panter.