30.03.2024.

17:50

Foto: Starsportphoto©

Sport

Obradović: Igraćemo najbolje što umemo protiv Budućnosti!

Pravi derbi grupe i duel koji će odlučiti drugu poziciju na tabeli regionalnog takmičenja, samo dva kola do kraja regularnog dela.

Dvorana "Morača" već se pokazala kao jako teška za osvajanje prilikom gostovanja trenutnog lidera, Crvene zvezde i slavlja domaćih 84:62. Svestan toga je i trener Partizana, Željko Obradović, koji ističe da njegove igrače očekuje jako težak duel u glavnom gradu Crne Gore.

Informer

Obradović i Avramović

Znamo da je utakmica veoma značajna za nas i Budućnost. Pobednik osigurava drugu poziciju. Probali smo ova dva dana da se spremimo. Znamo da igramo u pravoj košarkaškoj atmosferi, protiv veoma dobrog tima. Na nama je da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu - rekao je popularni Žoc.

Budućnost, za razliku od "parnog valjka" više nema obaveza u Evropi pa će Beograđane dočekati odmorni i sa dosta vremena da spreme derbi kola ABA lige. Upravo na to ukazuje i centar Partizana, Balša Koprivica.

- Najbitnija utakmica ove sezone u ABA ligi, definitivno. Budućnost nije imala meč desetak dana, verujem da su imali priliku da se dobro pripreme za nas, mi imamo nekoliko dana da se pripremimo. Očekujemo dobru atmosferu - kazao je Balša.