04.04.2024.

18:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Otvorene kapije u Humskoj! Partizan ponovo časti navijače

Duel koji će u okviru 29. kola Superlige biti odigran na stadionu JNA privlači veliku pažnju, što zbog činjenice da su ova dva tima uvek vodili žestoku i neizvesnu borbu, ali još više zbog povratka bivših asova "parnog valjka" u Humsku.

Momci koji su prošli Omladinsku školu Partizana, Adem Ljajić i Marko Šćepović, sada su glavne uzdanice plavo-belih, a uz njih je i još jedan ljubimac "grobara", Sejduba Suma.

Zbog toga ljubitelji fudbala očekuju sjajnu predstavu, a čelnici "parnog valjka" rešili su da otvore kapije, kako bi što više ljudi došlo na tribine. Tako je bilo protiv Železničara i Napretka.

Tako svi zainteresovani mogu da preuzmu svoje ulaznice od sutra (od 10.00 do 18.00) na prodajnim mestima "Tiketlajna" u "Merkator centru" na Novom Beogradu. Jedna osoba može da podigne četiri karte, dok lica mlađa od 16 godina ne mogu sama da dobiju ulaznice, niti da budu na tribinama bez pratioca.

Informer

Sveta Marković i Marko Šćepović vodiće opet žestoku borbu

Takođe, karte na blagajni stadiona mogu da se uzmu u nedelju, od 14.00, pa sve do početka utakmice. Naravno, sezonske važe i za ovaj meč.