07.04.2024.

22:10

Foto: Starsportphoto©

Sport

Duljaj zadovoljan nakon pobede: Uz ovakvu podršku navijača sve je lakše!

Obezbedila je Crvena zvezda prvo mesto pred plej-of Superlige Srbije, ali Partizan nema nameru da odustane od šampionske trke. Izabranici Igora Duljaja večeras su upisali i treću pobedu u niz pošto su pred svojim navijačima u Humskoj savladali Novi Pazar sa 2:0. 

Imala je šta da vidi publika na stadionu, posebno u drugom poluvremenu kada su gosti pokušali da "zakuvaju" situaciju. Na sreću crno-belih - nisu uspeli, ali Igor Duljaj nakon meča ističe da pad koncentracije u nastavku može da bude briga za budućnost. 

- Tri izuzetno važna boda. Pohvalio bih oba tima, otvoren fudbal, bilo je šansi na obe strane. Malo smo se zadovoljili u drugom poluvremenu, to bi trebalo da nas brine protiv ekipa koje postignu gol. Tada možemo da uđemo u problem... Bilo je večeras dobrih poteza, ispoštovali smo neke stvari sa treninga. Mnogo nam je lakše kada imamo dobru podršku navijača kao večeras - rekao je Igor Duljaj. 

Informer

 

Imao je trener crno-belih samo reči hvale za stratega Novog Pazara - Slavka Matića. Pazarci se nalaze u rezultatskoj krizi, ali Duljaj ne sumnja da će Matić popraviti situaciju. 

- Čestitke kolegi sa druge strane, poznajem ga i znam da je vredan. Ima ogromno internacionalno iskustvo, siguran sam da će ovu ekipu dovesti na željeni nivo. Želim mu mnogo sreće - poručio je strateg Partizana.