10.04.2024.

10:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Grobari će biti veoma besni! Igrač Partizana podržao Tristanovo pljuvanje po klubu! (FOTO)

Vukčević je, podsetimo, u intervjuu za "Mundo Deportivo" izjavio kako mu nije bilo lepo u Humskoj, kako su to bile vrlo loše dve godine za njega, kao i da je platio da izađe iz ugovora. 

Bila je to moja odluka da odem u NBA, nije mi se sviđalo u Partizanu. Proveo sam tamo dve veoma loše godine. Kada se ukazala prilika, rekao sam sebi: "Baš me briga, platiću i to je to". Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali, nisam mnogo igrao i zbog toga se nisam osećao prijatno - otvoreno poručuje Vukčević.

Informer

Vukčević je pre nekoliko nedelja potpisao ugovor sa Vašington Vizardsima i tamo počeo da igra kako nikad nije u crno-belom dresu. Kako stvari stoje, Tristan nije jedini košarkaš kome se ne sviđa u Partizanu, pošto je vrlo verovatno isti slučaj i sa Amerikancem koji ima pasoš Hrvatske, Džejlinom Smitom.

Informer

Iskusni plejmejker, koji maltene i ne igra kod Željka Obradovića, na društvenoj mreži Instagram lajkovao je objavu "Basketnjuza", koja je prenela Tristanove reči. Naravno, žestoke reakcije "grobara" tek se očekuju, pošto su pojedini na društvenim mrežama primetili sporni lajk i već počeli da prozivaju Smita.

Smit je nedavno dospeo u centar pažnje, takođe nakon nepromišljenih reakcija na društvenim mrežama. Smit je podelio takođe objavu "Basketnjuza" vezanu za to što će Partizan sutra zavisiti od rezultata Crvene zvezde. Smit je to prokomentarisao sa smajlijima koji plaču od smeha, a navijači su mu poručili da je cirkuzant i da ništa tu nije smešno.