14.04.2024.

22:59

Foto: ATA Images

Sport

On menja Duljaja! Ovaj trener će voditi Partizan na derbiju!

Problem za problemom prati fudbalere Partizana! Crno-beli su poraženi danas na Banovom brdu od Čukaričkog sa 3:2 (1:0) u 30. kolu Superlige, pa im je najveći rival pobegao na sedam bodova prednosti. Pritom, golman Aleksandar Jovanović se povredio i pod znakom pitanja je za predstojeći 173. večiti derbi na startu plej-ofa, dok je šef struke suspendovan i preskočiće gostovanje na "Marakani".

Duljaj je protiv "brđana" zaradio javnu opomenu u prvom poluvremenu, kada je kod protestvovao kod glavnog arbitra Milana Ilića. Razlog je bio nedosuđen očigledan prekršaj nad Denilom Kastiljom, koji je tom prilikom zadobio i rasekotinu na vratu.

Informer

Igor Duljaj zaradio četvrtu javnu opomenu

Sudija iz Ćuprije je pokazao žuti karton treneru "parnog valjka", a on je samim tim automatski "precrtan" za okršaj sa komšijama u Ljutice Bogdana. Imao je nekadašnji srpski reprezentativac šta da zameri deliocu pravde, pogotovo se osvrnuo na njegovo ponašanje i način komunikacije, a potom je otkrio i ko će ga zameniti na klupi.

Funkciju pomoćnika u stručnom štabu Partizana obavljaju Albert Nađ, Valerij Zudas, Bruno Fidalgo, Marko Jovanović i Bojan Zavišić, dok je Nemanja Jovišić trener golmana.

Informer

Albert Nađ vodiće crno-bele na 173. derbiju

Ipak, samo jedan od njih poseduje neophodnu PROFI licencu za vođenje ekipe na superligaškim utakmicama.

- Nađ jedini ima licencu, tako da će me on menjati protiv Crvene zvezde - potvrdio je Duljaj.

Informer

Aleksandar Jovanović

Kada je reč o povređenom golmanu Aleksandru Jovanoviću (31), čekaju se detaljnije lekarske analize. On je zbog jakog udarca, koji je dobio u levu nogu još u prvom minutu, morao da napusti teren krajem prvog poluvremena.

- Ne znam ništa još o stanju njegove povrede. Čim je tražio izmenu znači da nije mogao da izdrži. Dobio je jak udarac u mišić, a mi nismo želeli da se ta povreda još više pogorša. To se desilo kada je sudija malo kasnije digao ofsajd, došlo je do kontakta, ali nije bilo namere - rekao je Duljaj.