15.04.2024.

12:44

Foto: Starsportphoto

Sport

Natho ima recept za oporavak: Moramo da dobijemo derbi!

Nisu crno-beli uspeli ovog proleća da održe onaj ritam u kojem su igrali jesenas, što je i donelo gubitak prvog mesta na tabeli i odlazak na "minus sedam" u odnosu na najvećeg rivala.

Mnogi veruju da je gubitak bodova na Banovom brdu, golom u poslednjem minutu, označio i kraj šampionske trke, ali s tim se ne slaže Bibars Natho (36).

Zamenik kapitena "parnog valjka" razočaran je zbog dešavanja u prethodnom periodu i kikseva, ali je imao i jasnu poruku pred subotnji 173. večiti derbi na "Marakani" (18.00) na startu plej-ofa.

- Nismo srećni i zadovoljni, jer ne volimo da gubimo. Za nepuna dva minuta smo postigli dva pogotka protiv Čukaričkog i vratili se u meč, a onda smo primili gol u poslednjim sekundama. Iz ovog poraza moramo mnogo pouka da izvučemo - poručio je Natho.

Informer

 

Izraelski vezista ne krije da je sada sve podređeno onome što sledi, a to je odlazak u komšiluk.

- Imamo celu ovu nedelju da se pripremimo za derbi. Svi znamo kakva je to utakmica i da tu važe drugačija pravila. Moramo da damo sve od sebe da dobijemo taj meč, zbog nas i navijača - naglasio je izraelski vezista.

Podsetimo, prvi ovosezonski okršaj Partizana i Zvezde krajem decembra u Humskoj završen je trijumfom domaćeg tima (2:1), dok je početkom marta na "Marakani" bilo nerešeno (2:2).