Autor: S. M.

16.04.2024.

13:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Bukti rat Lesora i Čovića! Francuz žestoko gazi, otkrio šok informacije

Lesora je domaća javnost upoznala 2017/18 kada je igrao za Crvenu zvezdu. Bio je tragičar finalne serije ABA lige protiv Budućnosti, koja je na kraju slavila, a Čović je juče rekao da je Francuz kriv za sve što je prošao tadašnji trener Dušan Alimpijević i da mu je nerezonskim potezom promenio karijeru.

Nije dugo trebalo Lesoru da sazna šta je Čović rekao, pa se oglasio na mreži X i žestoko udario na čelnika Zvezde.

"Priča kao da me nije sabotirao širom Evrope govoreći svima da sam loša osoba, loš saigrač i mnoga druga sr*nja koja možete zamisliti. Imao sam samo 22 godine i pokušavao je sve da mi sj*be karijeru, ali na kraju mi je učinio uslugu", napisao je na "X" sadašnji košarkaš Panatinaikosa i sarkastično dodao emotikon poljupca.

Informer

Čeka se odgovor Lesoru: Nebojša Čović

Lesora je dugo pratio glas da je problematičan, pa je čak i sportski direktor Partizana Zoran Savić dobijao pozive kada ga je doveo u Humsku.

Kako je jednom prilikom Savić otkrio, Partizan nije imao ni najmanji problem sa njim.

- Svi su govorili isto:"Što njega uzimate? Problematičan je". Sada ja mogu otvoreno i bez imalo preuveličavanja da kažem, Matijas Lesor nije napravio ni najmanji problem. Uvek je bio korektan, uvek radio maksimalno, odigrao je najbolju sezonu u karijeri kod nas i sada napravio korak dalje, a o njegovom odnosu sa navijačima nema potrebe ni da pričam. Fantastičan momak - rekao je Savić prošle godine za Mocart sport.