17.04.2024.

11:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Oglasio se Duljaj posle haosa u Humskoj: Važan je samo Partizan! Ovo je rekao o Nađu!

Nađ je, navodno, prvobitno odbio da vodi crno-bele u subotu u 173. večitom derbiju protiv Crvene zvezde, pošto je Duljaj na meču sa Čukaričkim dobio žuti karton zbog čega je suspendovan. Reagovao je i generalni direktor kluba Miloš Vazura, koji je potvrdio da je došlo do dogovora i da će na klupi ipak sedeti Nađ.

Sada se u izjavi za portal "Telegraf" oglasio i Duljaj, koji poručuje da je čitava priča medijski prenaglašena i da su nesporazumi uobičajena stvar u velikim klubovima.

Informer

Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš prenaglašeno u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan - poručuje Duljaj.

Prethodno, istakao je da su svi u klubu fokusirani samo na naredna dva duela sa Crvenom zvezdom. Prvi u 1. kolu plej-ofa Superlige, a drugi u polufinalu Kupa četiri dana kasnije.

U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije - dodaje Duljaj.