20.04.2024.

17:34

Foto: Starsportphoto

Sport

Zavišić pred derbi: Partizan igra fudbal inata!

Igora Duljaja neće biti na klupi Partizana danas zbog suspenije. Albert Nađ je označen kao njegova zamena, ali je slavni fudbaler crno-belih završio u bolnici neposredno pred 173. večiti derbi. Dakle, Partizan će na meču protiv Crvene zvezde predvoditi Bojan Zavišić. 

Mnogo informacija stizalo je iz tabora Partizana tokom poslednjih dana oko odnosa Duljaja i Nađa, a Zavišić smatra da to nije uticalo negativno na ekipu, već da neke stvari klub mora da zadrži u kući. 

- Nije uticalo negativno na nas, neke stvari treba ostaviti u kući. Očekujemo dobru utakmicu, želimo da navijači i mi budemo zadovoljni ishodom za Partizan. Nećemo mnogo menjati u odnosu na prošli derbi, igrali smo srcem i inatom, od toga ne odstupamo - rekao je Zavišić.  

Informer

 

Kroz tri dana crveno i crno-beli ponovo će biti rivali u Kupu Srbije. Ističe zamenik Igora Duljaja da kalkulacija nema već da će Partizan ići na pobede u oba susreta. 

- Nema kalkulacija, ovo je derbi. Igraćmo dva puta u tri dana, nema tu mnogo tajni kao što je rekao i Vladan Milojević. Verovatno će obe utakmice biti iste, sa malo promena - objasnio je asistent Igora Duljaja.