20.04.2024.

23:25

Foto: Starsportphoto©

Sport

Sjajni Krunić ne gubi nadu: Dok postoji šansa, ne predajemo se! (VIDEO)

Mnogi su bili mišljenja da je "parni valjak" već izgubio kada se pojavila informacija da prvi čuvar mreže Aleksandar Jovanović neće biti u protokolu zbog povrede. Ipak, više nego dobro ga je odmenio Krunić, koji je u nekoliko navrata delovao nesavladivo među stativama.

Informer

Fantastični Krunić brani udarac ka golu

Umalo junak velike pobede na gostujućem terenu ističe da ništa nije izgubljeno i da Partizan neće odustati uprkos deset bodova prednosti Crvene zvezde na šest kola do kraja Superlige Srbije.

- Sve dok ima matematičkih šansi daćemo sve od sebe. Ništa još nije gotovo. Dok sudija ne svira kraj, igra se, nije gotovo. Ostaje žal za rezultatom i propuštenom šansom za pobedom, ali to je fudbal. Jako teška utakmica za nas, zaista smo dali sve od sebe - rekao je bivši golman Hajera iz Saudijske Arabije.

Nažalost, opet su u centru pažnje neke diskutabilne odluke sudije Pavla Ilića zbog kojih gore društvene mreže, a epilog svega može biti istupanje crno-belih iz Kup takmičenja.

Sporne situacije oko nezapamćeno dugačke nadoknade vremena, kao i pogotka Šerifa Ndijajea posle mnogo kontakta sa Stojkovićem, Krunić nije želeo mnogo da komentariše dok ne pogleda snimak utakmice.

- Nisam očekivao nadoknadu od 15 minuta, iskreno. Bilo je dosta prekida, tako da je možda i opravdana odluka sudije, ne znam. Bila je otvorena utakmica sa mnogo šansi za oba tima, ali je bilo i dosta prekida. Stvarno ne znam da li je Zvezdin igrač napravio faul pre gola. Vruća je još glava, moram prvo da pogledam snimak te situacije - objasnila  je odlična rezerva "parnog valjka".

Informer

Krunić sprečava udarac Bukarija

Crveno-beli su dva od tri gola postigli sa bele tačke, a prvi je upravo Krunić skrivio. Bio je jako blizu da oba puta odbrani najstrožu kaznu, prvo Kangi, a onda i Kataiju.

- Kod penala koji sam skrivio, bila je "ničija" lopta i odlučivali su delići sekunde. Ja sam malo zakasnio i to je to. Bio sam blizu da odbranim oba penala, pogotovo drugi, ali nisam uspeo. Pročitao sam stranu, ali nedostajalo je i malo sreće - kazao je Krunić.