20.04.2024.

21:40

Foto: ATA Images

Sport

Ivica Kralj brutalan kao nikad dosad: Sudiji je mesto iza rešetaka!

Nekadašnji golman Partizana i naše reprezentacije dao je kratku izjavu za "Mocart sport" gde nije štedeo arbitra, koji je prema mišljenju svih onih koji navijaju za crno-bele, oštetio taj klub na "Marakani".

U Humskoj su ljuti najviše zbog drugog gola Crvene zvezde, koji je postigao Šerif Ndijaje, a nezadovoljni su i zbog penala koji je napravio Nikola Antić nad Osmanom Bukarijem. Prema njihovom mišljenju, faul jeste postojao, ali je bio van 16 metara.

Informer

Kralj, koji je već bio suspendovan zbog komentara na račun sudija, ni ovog puta nije štedeo zvaničnike.

- Nije problem dobiti ili izgubiti, ali mi je bilo neprijatno da budem na ’Marakani’. Sudija je čuvar zatvora, ali njemu više priliči da bude s druge strane rešetaka. Njemu i onome ko ga je poslao. Žao mi je igrača koji su sve to morali da trpe - ističe Kralj.

Čelnik crno-belih kaže da će zbog toga u klubu dobro razmisliti hoće li igrati meč u sredu u Kupu. Kako je već saopšteno iz Partizana, najverovatnije se neće pojaviti na tom duelu.

- Videćemo da li ima smisla više igrati naredni meč. Ovo je i poruka svim navijačima Partizana da se ničemu ne nadaju i ocekujem Ilića na centru i u sredu - dodao je Kralj za Mozzart Sport.